TUIN AANLEGGEN HAREN

Voor het uitbesteden van uw tuin werkzaamheden bent u bij ons op het juiste adres! Ons team bestaat uit ervaren hoveniers die u graag van dienst zijn voor uitbesteden van al uw tuin werkzaamheden- en onderhoud. Bij zowel de tuin aanleg als het onderhoud van uw tuin heeft u contact met een vaste werknemer die met alle zorg uw wensen verwezenlijkt.

Wij regelen graag uw tuinaanleg in Haren. Uw nieuwe tuin in Haren wordt uiteraard onderhoudsvriendelijk aangelegd. Uw tuin gaat overigens lang mee. Wij gebruiken bij de tuinaanleg namelijk vooral duurzame materialen. Onze vakmensen denken ook tijdens het ontwerp met u mee, zodat uw tuin helemaal tot zijn recht komt. U kunt ervan op aan dat wij alleen kwaliteit leveren!

Als wij uw tuinaanleg verzorgen is uw tuinontwerp gratis!

 

Tuinaanleg wordt stap voor stap uitgevoerd

Het aanleggen van uw tuin in Haren start met de uitvoering van grondwerk. Het fundament voor de tuin wordt gelegd, waarmee de eerste contouren van de tuin al zichtbaar worden. Hierna kan de bestrating in de tuin worden gerealiseerd. Na de bestrating van uw oprit, looppaden of terras, wordt vervolgens gestart met de beplanting, de realisatie van het gazon en plaatsen we onder meer hekwerken, schuttingen, vijvers en tuinhuisjes.

Van Januari tot en met December!

Een enorm voordeel: u kunt een nieuwe tuin laten leggen in elk seizoen! U hoeft dus niet tot het voorjaar te wachten. Laat u nu alvast inspireren door onze creatieve tuinprojecten!

Kijk voor meer informatie op de pagina over tuinaanleg.

 

Benieuwd naar ons werk?

Er gingen u al vele tevreden klanten voor, laat u vooral inspireren.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.