HOVENIER HAREN

Hiddema Hoveniers is een compleet hoveniersbedrijf dat werkt met professionals. Niet alleen omdat we tuinen onderhouden maar óók ontwerpen en aanleggen. Wij gebruiken hierbij onze creativiteit om alle wensen van onze klanten zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan.

Bent u op zoek naar een hovenier in Haren of omgeving? Hoveniersbedrijf Hiddema Hoveniers is een bedrijf gevestigd in Groningen, dicht tegen Haren aan, dat zich bezig houdt met uw tuin, een tuin waar u optimaal van kunt genieten én waar u verder weinig omkijken naar heeft. Met onze ruime ervaring als hoveniersbedrijf kunnen wij uw tuin tot in de puntjes verzorgen, of het nu gaat om onderhoud, aanleg, ontwerp of sierbestrating. Bij Hiddema Hoveniers kunt u terecht voor alles rondom én in uw tuin.

Als wij uw tuinaanleg verzorgen is uw tuinontwerp gratis!

 

Zorg dragen voor uw tuin

Wij van Hiddema Hoveniers hebben plezier in het vak en streven daarom altijd naar een zo mooi mogelijk resultaat. Hoe uw ideale tuin er ook uitziet, voor elke tuin en elke type tuinonderhoud kunt u rekenen op een deskundige benadering van ons bedrijf.Van complete tuinrenovatie tot onderhoud van het gazon, en van snoeiwerk tot de aanleg van een tuinoverkapping of terras. Hiddema Hoveniers sluit aan op tuinwensen en wij dragen zorg voor de meest optimale conditie van flora in uw tuin.

Hiddema Hoveniers Haren

Een eerste kennismakingsgesprek bij ons is vrijblijvend. Een deskundige beoordeling en
prijsaanbieding staan garant voor een advies op maat. Onze jarenlange ervaring met tuinen en een heldere kijk op zaken nemen u de zorgen uit handen voor het aanleggen van uw tuin. Maak kennis met ons en met onze ideeën en werkwijze. Hovenier Haren Hiddema Hoveniers geeft u een tuin om van te houden!

Hoveniersbedrijf Hiddema staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact. Wij zijn zeer actief in particuliere tuinen, variërend van kleine tot grote voor- en achtertuinen alsook in de zakelijke sector.

Tuinadvies

Of het nu gaat om de aanleg van uw hele tuin of om een gedeelte ervan. Wij helpen u graag met het aanleggen van uw gazon, het maken van een border, het leggen van (sier-)bestrating voor uw terras of oprit of het aanleggen van vijvers. Ook voor het plaatsen van een pergola, schermen van betongaas of tuinhuis/blokhut kunt u bij ons terecht.

Wij zullen, nadat er een tuinontwerp en offerte is gemaakt, een vervolgafspraak met u maken. Vervolgens zal het tuinontwerp en de offerte met u besproken worden en kan de volgende stap worden genomen: het aanleggen van úw tuin!

Van Januari tot en met December!

Een enorm voordeel: u kunt een nieuwe tuin laten leggen in elk seizoen! U hoeft dus niet tot het voorjaar te wachten. Laat u nu alvast inspireren door onze creatieve tuinprojecten!

Bekijk ook:
Tuin aanleggen Haren
Tuin Haren

Benieuwd naar ons werk?

Er gingen u al vele tevreden klanten voor, laat u vooral inspireren.

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.