Hovenier Eelderwolde

hovenier-eelderwolde

Hovenier Eelderwolde

Hiddema Hoveniers is een compleet hoveniersbedrijf dat werkt met professionals. Compleet, omdat we tuinen niet alleen onderhouden maar óók ontwerpen en aanleggen. Hierbij gebruiken wij onze creativiteit om alle wensen van onze klanten zo goed mogelijk in vervulling te laten gaan.

Bent u op zoek naar een hovenier in Eelderwolde of omgeving? Hoveniersbedrijf Hiddema Hoveniers is een bedrijf gevestigd in Groningen, dicht tegen Eelderwolde aan, dat zich bezig houdt met uw tuin, een tuin waar u optimaal van kunt genieten én waar u verder weinig omkijken naar heeft. Met onze ruime ervaring als hoveniersbedrijf kunnen wij uw tuin tot in de puntjes verzorgen, of het nu gaat om onderhoud, aanleg, ontwerp of sierbestrating. Bij Hiddema Hoveniers kunt u terecht voor alles rondom én in uw tuin.

Hiddema Hoveniers Eelderwolde

Een eerste kennismakingsgesprek bij ons is vrijblijvend. Een deskundige beoordeling en
prijsaanbieding staan garant voor een advies op maat. Onze jarenlange ervaring met tuinen en een heldere kijk op zaken nemen u de zorgen uit handen voor het aanleggen van uw tuin. Maak kennis met ons en met onze ideeën en werkwijze. Hovenier Eelderwolde Hiddema Hoveniers geeft u een tuin om van te houden!

Hoveniersbedrijf Hiddema staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, netheid en persoonlijk contact. Wij zijn zeer actief in particuliere tuinen, variërend van kleine tot grote voor- en achtertuinen alsook in de zakelijke sector.

Advies

Wij maken in een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek kennis en zullen vervolgens kijken wat uw wensen zijn. Wij kunnen u hierbij eventueel foto’s van tuinen die door ons zijn aangelegd laten zien om u een idee te geven in welke stijl u uw tuin kunt aanleggen.

Heeft u zelf een idee hoe uw droomtuin eruit moet komen te zien? Of weet u juist niet waar u moet beginnen? Hiddema Hoveniers kunnen u helpen met het verzorgen van een tuinontwerp op maat. Heeft u al een tuinontwerp en gaat het om het aanleggen ervan? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Voor al uw ideeën blijven wij open staan! Vragen? Neem contact met ons op!

Bekijk ook: Tuin aanleggen Eelderwolde en Tuin Eelderwolde

Volg ons via
  

Bel ons voor een afspraak en een vrijblijvende offerte!

Hiddema Hoveniers
De Held 93
9745 DH Groningen
050-5790700
050-5790700
06-10228410
info@hiddemahoveniers.nl

Over ons

 

Hiddema Hoveniers is een jong en dynamisch bedrijf. Wij volgen het reilen en zeilen in de groensector op de voet. Onze drijfkracht achter het concept is Aalderd Hiddema, die meer dan 25 jaar ervaring heeft op tuingebied. Advies ontwerp, aanleg, onderhoud of het veranderen/renoveren van een bestaande tuin, een sluitende begroting, niets is voor ons onmogelijk.

 

Met deze site hopen wij u naar tevredenheid te kunnen informeren over onze mogelijkheden. Mocht u verdere informatie wensen, neemt u dan contact met ons op.

Klik op een van de diensten aan de rechter kant om meer informatie over de betreffende dient te lezen.