Tuinhuizen

Tuinhuizen

Schuur met overkapping op maat gebouwd!

 

Wij kunnen voor u op maat een schuur, blokhut en/of overkapping bouwen of een combinatie hiervan is mogelijk. Wij gebruiken hiervoor een eerste klas soort hout.

 

Ook bieden wij u een collectie blokhutten aan van o.a. Woodvision. Ze bieden u allemaal extra bergruimte. Ze zijn van een prima kwaliteit; waar u vele jaren plezier van zult hebben. Hout is een natuurlijk materiaal dat zich perfect in de tuin laat integreren. Wij maken enkel gebruik van de meest duurzame houtsoorten.
Dit zijn een aantal voorbeelden van tuinhuizen die wij u laten zien. Wilt u meer zien? Vraag naar de mogelijkheden.
Weet u niet meer waar u uw tuinmeubels of tuingereedschap kwijt kunt? Een tuinhuis is een erg mooie en rijke aanvulling in uw tuin. Er zijn veel soorten. Samen met u kunnen wij kijken welk soort tuinhuis het beste bij uw tuin past en aan welke eisen het moet voldoen.

Houtduif-blokhut-1

Blokhut Houtduif

De Woodvision blokhutten worden standaard geleverd met EPDM-rubberfolie en houten daktrimmen. De wanden zijn 28mm dik van een 1e klas kwaliteitsvurenhout. Impregneren in groen en bruin is mogelijk tegen meerprijs. Er zijn vele mogelijkheden met deze blokhut. Informeer naar de mogelijkheden.

 

6

Schuur/overkapping op maat

Een voorbeeld van een schuur met overkapping
op maat gebouwd.
Vraag naar de mogelijkheden.

 

Trendy-7100-1

Blokhut Hypermodern

De ‘andere’ blokhut, bij uitstek voor mensen die een wat strakker design voor ogen hebben. Ideaal als berging of werkplaats. Leverbaar in houtdikte 28mm en gemaakt van 1e klas kwaliteit Zweeds geselecteerd vurenhout. Elke blokhut wordt onbehandeld geleverd. maar kan ook voorgeïmpregneerd worden. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Tuinhuis met overkapping

Ook deze is voor een klant op maat gebouwd!
Wilt u meer weten? Vraag naar de mogelijkheden.

 

Sunsail-weefdoek-1

Sunsail Wavedoek

Lekker uit de felle zon. Het Sunsail wavedoek is ideaal te gebruiken om een gezellige sfeer te creëren. Bijvoorbeeld in de tuin of op de camping. Zo wordt loungen nog meer ontspannen. Vraag bij ons naar de mogelijkheden.

 

Goed om te weten

Alle tuinhuizen worden onbehandeld geleverd. Hoe donkerder de beits, hoe beter de bescherming tegen UV-straling. Kiest u voor een dekkende verf of beits, dan heeft uw tuinhuis minder snel een onderhoudsbeurt nodig. Dit komt door de grotere laagdikte. Ook de binnenzijde heeft een behandeling nodig. Dit kan met transparante binnenbeits, maar u kunt ook kiezen voor een mooie kleur.

 

Voor meer informatie hierover of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen.

 

hoofdfoto-web

Speelhuis voor kinderen van Hiddema Hoveniers

Wilt u een speelhuisje voor uw kind? Wij leveren en plaatsen speelhuisjes voor uw kinderen. Zie voorbeeld.

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Relevante diensten: