Sierbestrating

Wat eigenlijk in geen enkele tuin mag ontbreken is de bestrating van paden en terrassen. Bestrating is het meest praktische onderdeel in uw tuin. Een bestrating kan uw woning volledig veranderen. Het kan uw woning ook een chique of juist een rustiek aanzien geven, of zoals u wilt modern. De keuze van bestrating is beslissend voor het uitzicht van uw woning.

 

Het aanbod van sierbestrating is de laatste jaren sterk toegenomen. Nu is er voor elk wat wils. Je kan tegenwoordig kiezen uit diverse bestratings materialen zoals o.a.:  trommelkassei, betontegels, basaltsplit en evt. natuursteen zijn er in talloze variëteiten. De bestrating en terrastegel moet weloverwogen worden gekozen d.w.z. in overeenstemming met de stijl van uw woning en tuin. Een houten terras is ook mogelijk. Dit terras kunt u bijvoorbeeld mooi laten aansluiten bij uw vijver. Een houten terras wordt boven de grond met smalle spleten geplaatst.

 

Veel mensen zijn in de veronderstelling dat de hovenier niet kan bestraten. Maar ook dit vak beheersen wij. Terrassen en paden; de materialen waaruit ze bestaan zijn zo bepalend in de tuin, dat wij er juist graag zelf rekening mee houden in de planvorming en ook zelf zorg dragen voor de uitvoering. Een bestrating moet er immers ook na jaren intensief gebruik nog net zo bij liggen als toen het gelegd werd.

Garden-Tile-Modern-Black-web

Gardentile Modern Black 60x60x4, antraciet

trommelkassei antraciet

Trommelkassei 15x30x6, antraciet

Terras

Iedereen wil een heerlijk zonovergoten terras zodat men lekker kan genieten. Het terras is het meest belangrijke stukje tuin. U brengt daar immers de meeste tijd door. Het terras is dus een tuinelement om extra eisen aan te stellen. Hiervoor gebruiken we momenteel veel betontegels van 60x60x4, grijs antraciet. Zie foto’s van betontegels.

 

Verhoogde bakken

Verhoogde bakken worden vaak in een tuin gebruikt. Je creëert diepte in de tuin.

Deze worden veelal gemaakt van trommelkassei 15x20x6.

Trommelkassei_Terracotta_Geel__84945_zoom-web

Trommelkassei, geel genuanceerd,

rood-zwart-genuanceerd-web

Trommelkassei, rood-zwart genuanceerd

Verschillende soorten bestrating zijn o.a.:

  • Trommelkassei
  • Straksteen
  • Natuursteen
  • Klinkers o.a. waal-, dikformaat
  • Betontegel Gardentile Modern Black 60x60x4
  • Betontegels (ook in div. andere kleuren)
  • Split o.a. antraciet en creme als voorbeeld
  • etc.

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Relevante diensten:

Garden-tile-modern-black-foto-web
split-antraciet-1
split-creme-1

Split o.a. in antraciet en creme