Terras overkappingen

Ziet u uzelf al genieten onder uw eigen terrasoverkapping? Heerlijk in de koele schaduw tijdens de warme zomerdagen? Of juist beschut uit de regen in het voorjaar of najaar? Met een terrasoverkapping van Hiddema Hoveniers geniet u jarenlang! U kunt er zelfs barbecuen in de zomer terwijl het regent maar de temperatuur goed is. Het biedt zeer veel voordelen. Terrasoverkappingen kunnen eventueel door Hiddema Hoveniers op maat gemaakt worden.

 

De dakbedekking kan bestaan uit kunststofplaten. Deze zijn helder doorschijnend. Bovendien kunt u kiezen voor platen die helemaal dicht zijn of alleen maar een houten overkapping. Wij helpen u graag bij uw keuze.

 

Ook kunt u kiezen voor open wanden of dichte zijwanden of eventueel één zijwand dicht. Er zijn vele mogelijkheden bij Hiddema Hoveniers.

 

Wij bieden ook diverse kant en klare overkappingen gemaakt van hoogwaardige materialen, o.a. van Hillhout en div. andere merken. Een terrasoverkapping geeft meteen extra sfeer en mogelijkheden aan zowel uw tuin als woning. Maar de veranda is ook ideaal om uw tuinset, barbecue of andere tuinspullen onder te plaatsen.

 

Iedere overkapping is weer anders. Uw persoonlijke wensen en de grootte van een overkapping bepalen natuurlijk de prijs. Vraag naar de mogelijkheden van terrasoverkappingen. Prijzen alleen op aanvraag.

 

Meer weten?

Wenst u meer informatie over onze diensten of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

Relevante diensten:

web2

Overkapping van Hillhout geplaatst in stad Groningen.

Overkapping

Overkapping op maat gemaakt in stad Groningen.

Overkapping-leur
bulthuis-web

Blokhut met overkapping geplaatst in Bedum.